Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vitorlás Vendégház és Étterem
Cím: 5241 Abádszalók, Õszike út 2.Web: www.vitorlas.tiszato.hu
Telefon: (30)243-3183, (59)357-376Fax: (59)357-376
Gps: 47.47345352 , 20.59498978

Bevezető

A Tisza-tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak.

Bemutatkozás


A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak. A 127 km2 nagyságú Tisza-tó egyedisége abból adódik, hogy egy idõben más-más arcát mutatja az idelátogató, pihenni, kikapcsolódni, élményekben gazdagodni vágyó turistáknak.

Tegyen egy képzeletbeli utazást egy különleges vízivilágban, az alföld síkságán, a hömpölygõ folyó és a tó találkozásánál! Burjánzó ártéri erdõk, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öblözetek… madarak ezrei köröznek a levegõben és bújnak a nádasokban… Körülöttünk csend és harmónia. A hely varázsa, hogy egyszerre nyújt lehetõségeket mindazoknak, akik az úszás és napozás miatt keresik a vizet, míg mások csendben horgászhatnak az öblökben és ringó csónakokban vagy madár megfigyelésen vehetnek részt. Ha mozgalmasabb napokra vágynak, tegyenek egy kalandos kenu túrát, fedezzék fel a környéket kerékpárral vagy keressék fel a strandokat, ahol kiélhetik a vízisportok utáni vágyukat is! A természet csodája a Tisza-tó.

Az Abádszalók üdülõövezetében található Vitorlás Vendégház és Étterem fõ épületében: 6 db kétágyas és 2 db háromágyas (zuhany + WC) televíziós szobával, 2 db teljesen új, két ágyas mini apartman de lux szálláshellyel, valamint 3 db két hálószobás, nappali-étkezõs, teljes komfortos apartman faházzal várja a pihenni vágyókat. Valamennyi szállásunk klímával ellátott. Vendégeink számára fél panziós ellátást és igény szerint helyi programot is biztosítunk.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendégház

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0